tet panorama

2017. december 28. és 30. között ismét a nagymarosi plébánia közösségi házában rendeztük meg a Téli Tábort, azoknak a gyerekeknek, akik nyáron jártak a középiskolás táborban, a BOTT-ban vagy a BTT-ben. A tavaly már jól bevált szálláshelyen alig fért el a 38 gyerek és több mint 10 felnőtt. A táborozók többsége BOTT-os gyerek volt, néhány BTT-s mellett ott volt majdnem mindenki, aki nyáron velünk volt a KÖTETben. A középiskolások lelkesedéssel teli jelenléte nagyon jót tett a hangulatnak.

Felkerültek a téli tábor képei a galériába!

Akinek van még fotója a TÉT-ről, ne habozzon, küldje el nekünk! Köszönjük!

tet2013Az átlagosnál pár nappal hosszabb karácsonyi szünetnek köszönhetően ezen a télen január 3-tól 5-ig tartott a Téli Tábor. A tavaly jól bevált pilismaróti plébániára tértünk vissza, ahol az alvóhely ugyan elég szűkös, de minden más szempontból tökéletes helyszín a tábor számára. Idén 24 gyerek vett részt a programokon, köztük 2 KÖTET-es és 6 BTT-s.

 

csoszerelesA tábor megszervezését és üzemeltetését bemutatandó, pár szóban ismertetjük, milyen vízfakasztási nehézségekkel kellett szembenéznünk az idei tábor előtt. A táborréten dolgozó földmunkagépek egyikének sikerült megrongálnia az egyik vízcsövet, ami szaharává változtatta volna a tábort (bár ez a mostani, esős időjárásnál elég nehezen elképzelhető). A tábori vízellátás helyreállítása, a megszokott "erdei luxus" (hideg/meleg víz, tusolási lehetőség, stb.) érdekében a sebtiben megalakult Vízfakasztó Brigádunk remek munkát végzett - amint az a mellékelt fotókon látható.

 

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - https://bott-kiralyret.hu/images/cikkekbe/csoszereles

 

 

erdeszet logo

Az Ipoly Erdő Zrt. Királyréti Erdészete a helyszín biztosításával támogatja táborunkat.